Aanzienlijke financiele ondersteuning door Create your future!

Staat Duurzame Inzetbaarheid op de agenda, maar zijn deze projecten vanwege Corona even uitgesteld? Diverse ondersteuningsmaatregelen maken het nu mogelijk om 85% financiële ondersteuning te krijgen om aan de slag te gaan. Voor welke uitdagingen jij ook staat met je bedrijf, met hulp van het Create your future project kun je die uitdagingen aanpakken.

Duurzame Inzetbaarheid gaat over de ontwikkelingen van bedrijven en de veranderingen van technieken, processen, functies en van taken. Dit heeft invloed op de werkzaamheden van de medewerkers, leidinggevenden en op het management. Naast deze veranderingen, is het ook belangrijk dat medewerkers gemotiveerd en inzetbaar blijven tot aan de pensioen gerechtigde leeftijd. Zowel waardevol inzetbaar voor het bedrijf als gezond- en gelukkig inzetbaar voor de medewerker zelf. 

De afgelopen jaren heeft Stivako diverse opleidingen ontwikkeld die invulling geven aan het onderwerp Duurzame Inzetbaarheid waarbij veranderende functies van medewerkers centraal staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Communiceren en leidinggeven voor medewerkers die een sturende rol binnen het bedrijf krijgen of managers die medewerkers anders moeten gaan aansturen;
  • Ordermanager van de Toekomst voor medewerkers op het bedrijfskantoor die in moeten spelen op de veranderende vraag van klanten;
  • Lean Manufacturing voor medewerkers in de productie om aan de hand van interactieve bijeenkomsten aan de slag gaan met de werkplekken, het proces en de orderstroom.

Het succes van deze opleidingen wordt veelal bepaald door de combinatie van de in-company training waar hele afdelingen bij betrokken kunnen worden met persoonlijke profiel analyses en coaching gesprekken om mensen verder te helpen in hun veranderende functie binnen het bedrijf. Deze combinatie van analyseren, opleiden en coachen is bij diverse bedrijven succesvol gebleken en door de subsidiemogelijkheden op dit moment financieel haalbaar voor bedrijven. Naast de reguliere subsidie van het A&O Fonds voor Stivako-opleidingen (tijdelijk dus 50%) zijn er vanaf 1 januari 2019 ook subsidies via het programma Create Your Future beschikbaar. Dit subsidieproject van het Europees Sociaal Fonds biedt nog eens 35% subsidie op toekomstgericht scholen en duurzame inzetbaarheid op maat. Ook voor dit project geldt dat de KVGO- en ZSO-leden, naast de Europese subsidie, ook op een A&O Fonds bijdrage van 50% kunnen rekenen. De totale subsidie op deelname aan het Create your future project komt daarmee tijdelijk op 85%. Deze financiële steun op een gemiddeld project van € 10.000 tot € 15.000 betekent € 1.500 tot € 2.250 eigen bijdrage. 

Voorwaarden voor de subsidieregelingen is een KVGO-lidmaatschap en het officieel starten van het project vóór 31 december 2020.

Staat uw bedrijf aan de start van een nieuwe toekomst en moet hiervoor een veranderingsproces in gang gezet worden? Vraag naar de mogelijkheden voor financiële ondersteuning bij de verschillende opleidingen en coaching trajecten. 

Meer informatie vindt u op: https://www.stivako.nl/investeer-nu--tijdelijk-meer-a-o-fonds-subsidie.html. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
   « Meer Nieuws...