Schrijf nu in!

FSC® Handelsmerkgebruik

Je kunt als FSC certificaathouder niet zomaar gebruik maken van de FSC handelsmerken (FSC-logo, afkorting FSC, etc.). Daarvoor moet je toestemming hebben van je certificerende instelling. Die toestemming kun je vragen bij iedere toepassing van de FSC handelsmerken. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om als certificaathouder een beheersysteem voor keurmerkgebruik te implementeren waarmee zelf logogoedkeuringen kunnen worden verkregen.

Bij de workshop FSC handelsmerkgebruik wordt je geholpen met het opzetten van een beheersysteem voor keurmerkgebruik in overeenstemming met de eisen van de FSC logostandaard. Daarnaast wordt je getraind voor het zelfstandig beoordelen van FSC logogebruik. In deze cursus komen dus alle aspecten rond het gebruik van de FSC handelsmerken aan bod.

Examen

De cursus wordt afgesloten met een examen dat onder auspiciën van de certificerende instelling SKH B.V. wordt afgenomen. Slaag je voor dit examen dan, dan heb je als certificaathouder aan alle voorwaarden voldaan voor het zelfstandig beoordelen van FSC handelsmerkgebruik. Dit geldt echter enkel voor diegene die het examen met goed gevolg heeft afgelegd en is dus persoonlijk. Er zijn aan het gebruik in de praktijk wel voorwaarden gebonden. Indien men toch niet aan de voorwaarden voldoet, wat bij een audit kan worden geconstateerd, wordt het certificaat en dus de goedkeuring ingetrokken.

Certificaat

Na het positief afsluiten van het examen ontvangt de deelnemer een certificaat. Dit certificaat is persoonlijk en geeft de bezitter de mogelijkheid om bij de certificerende instelling SKH B.V. toestemming te krijgen voor het zelfstandig beoordelen van FSC handelsmerkgebruik.

Waar, wanneer en kosten

Deze workshop wordt gegeven op aanvraag voor € 320,- p.p. bij Stivako op Schiphol-Rijk van 15.30 tot 18.30 uur. De workshop wordt ook Incompany gegeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stivako. Bel: 020 5435670.

 Aanmeldingsformulier

Met dit inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden voor workshops bij Stivako.

 

Cursus gegevens

Startdatum 18-11-2020
Einddatum 18-11-2020
Soort workshop
Prijs € 320.00
Duur opleiding 1 dagdeel
Locatie Schiphol-Rijk
 

Gegevens deelnemer

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  
  

Bedrijfsgegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening


Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en ons privacy beleid, ga je akkoord met de door jouw ingevoerde gegevens. Je krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Jouw aanvraag wordt verwerkt zodra je de link heeft aangeklikt.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden, ons privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar.