FSC® Handelsmerkgebruik

Je kunt niet zomaar het FSC Logo gebruiken.  Daarvoor moet je toestemming hebben. Die toestemming krijg je alleen als je kunt aantonen dat je het logogebruik onder de knie hebt. Door te voldoen aan de eisen van de cursus Handelsmerk gebruik, krijg je een vrijstelling voor het aanvragen van die toestemming.

De organisatie FSC heeft SKH de bevoegdheid gegeven die vrijstellingen af te geven na het voldoen aan de eisen. In deze cursus komen alle aspecten rond logogebruik van het FSC-label aan bod.

Examen

De cursus wordt afgesloten met een examen dat door de certificeerder SKH wordt afgenomen. Slaag je voor dit examen dan krijg je vrijstelling bij gebruik van het on-product logo op drukwerk. De vrijstelling geldt voor diegene die het examen met goed gevolg heeft afgelegd en is dus persoonlijk. Er zijn aan het gebruik in de praktijk wel voorwaarden gebonden. Indien men toch niet aan de voorwaarden voldoet, wat bij een audit kan worden geconstateerd, wordt het certificaat en dus de goedkeuring ingetrokken.

Certificaat

Na het positief afsluiten van het examen ontvangt de deelnemer een certificaat. Dit certificaat is persoonlijk en geeft de bezitter vrijstelling bij het toestemming verkrijgen van logogebruik bij on-product gebruik op drukwerk.

Waar, wanneer en kosten

Deze workshop wordt gegeven op aanvraag voor € 320,- p.p. bij Stivako op Schiphol-Rijk of SKH te Wageningen, van 15.30 tot 18.30 uur. De workshop wordt ook Incompany gegeven. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stivako.