Verkorte cursus Preventiemedewerker (najaar 2017)

Elke ondernemer dient binnen het bedrijf een preventiemedewerker aan te stellen. Een preventiemedewerker houdt zich bezig met de dagelijkse gezondheid en veiligheid binnen het bedrijf. Eén van de wettelijke taken is het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). 

Het project ‘Stofwisseling’, een project van de Sociale Partners, om het bewustzijn te vergroten over het werken met gevaarlijke stoffen, biedt nu de mogelijkheid om – geheel kosteloos – een speciale workshop te volgen die alleen bestemd is voor preventiemedewerkers die bij Stivako de opleiding hebben gevolgd. 

Heeft u de opleiding Preventiemedewerker nog niet gevolgd?

Dan biedt Stivako u nu de mogelijkheid éénmalig  en tegen gereduceerd tarief een verkorte cursus (2 dagdelen) te volgen. Voorwaarde is dat u heeft deelgenomen aan de workshop van het project Stofwisseling. 

Cursusdata & locatie

Workshop Stofwisseling: 28 september.

Dagdeel 1: Donderdag 5 oktober (18.00-21.00 uur): Taken, functie, verantwoordelijkheden en Arbocatalogus
Dagdeel 2: Donderdag 12 oktober (18.00-21.00 uur): Arbeidsrisico’s, de RI&E en Arbo wetgeving

Locatie: Stivako, Boeingavenue 207, 1119 PD  Schiphol-Rijk

Wat kost het en wat levert het u op?

Na deelname (2 dagdelen en workshop Stofwisseling) en een positief examenresultaat, ontvangt u het diploma Preventiemedewerker. Is uw bedrijf lid van het KVGO, dan levert uw deelname extra voordeel op:

€ 620,- KVGO ledenprijs;

€ 682,- prijs voor niet KVGO leden.

Inschrijven

Komt u in aanmenrking voor deze verkorte opleiding, neem dan contact op met het secretariaat ( tel: 020 5435670) om u in te schrijven voor deze eenmalige verkorte opleiding.