Stivako Summerschool

Zomertijd bij Stivako betekent Stivako Summerschool! In juli en augustus 2020 organiseren wij deze zomerworkshops voor de eerste keer. Scholing heeft door het corona virus tijdelijk stilgelegen, maar gelukkig mag er langzaam weer lesgegeven worden aan kleine groepen. Ook Stivako gaat weer van start en biedt een pakket van praktische workshops aan in de zomerperiode. Tijdens de summerschool worden 6 woensdagen in juli en augustus benut om kennis te delen in praktische workshops, zodat de cursist in- en na de zomer direct aan de slag kan met verbeteringen.

De 6 workshops zijn gericht op de moeilijke omstandigheden waarin bedrijven op dit moment verkeren. De workshops richten zich op aspecten van Lean, dus inrichten van de processen, het meten van de prestaties, maar ook hoe kunnen we slimmer werken om op 1,5 meter afstand efficiënt te blijven produceren. Buiten de werkvloer is het van belang om na te denken over de omstandigheden waar uw klant zich in bevind en waar u uw klant mee kunt helpen onderscheiden. Hiervoor hebben wij de workshop ‘customer experience’ en ‘CO2-voetafdruk’ opgenomen in het pakket. Na marketing volgt een interactieve workshop over ‘verkoop’. In deze tijden kan het lastig zijn om met uw klant in contact te komen en te blijven. Als laatste, maar misschien wel het belangrijkste is de interne organisatie. We kunnen afspraken maken, we kunnen protocollen schrijven, maar het gaat uiteindelijk om gedrag en het aansturen van medewerkers.

Dit pakket aan actieve workshops is ingericht op de hedendaagse problemen en kansen, waarbij u kunt kiezen voor een strippenkaart van 4, 5 of 6 workshops. Deze strippenkaart is bedrijfsgebonden, waardoor u binnen het bedrijf kunt kiezen welke workshop voor welke collega interessant is. Tezamen levert dit een roadmap ‘crisisbestrijding’ op. Kernwoorden: praktische insteek / met huiswerk / met acties uit te voeren / direct toepasbaar. Een team van docenten gaat je vol enthousiasme meenemen in deze aspecten die belangrijk zijn/worden voor een grafimedia bedrijf in deze turbulente tijd. 

Onderwerpen

Per workshop vindt u meer informatie door op de link te klikken:

Hoe werkt het?

De workshops, met de nadruk op praktisch werken, starten op 22 juli tot en met 26 augustus. Zij duren telkens van 9:00 – 12:00 uur en worden gegeven bij Stivako, Boeingavenue 207, Schiphol-Rijk.

Startniveau: MBO/Staf en Kader.opleideing of gelijkwaardig niveau.

Je kunt als bedrijf of deelnemer een strippenkaart kopen met 4 workshops, 5 of 6 workshops. Iedere workshop kan er een andere medewerkers van het bedrijf deelnemen indien men dat wil.

Kosten

  • Strippenkaart voor 4 workshops voor € 795,-
  • Strippenkaart voor 5 workshops voor € 995,-
  • Strippenkaart voor 6 workshops voor € 1195,-

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Deelnemen

Neem contact op met ons secrtariaat voor deelname en bestel de strippenkaart. Bel 020 5435688 of mail info@stivako.nl.

Wilt u direct inschrijven? Gebruik dan het formulier. Bij opmerkingen kunt u aangeven welke strippenkaart u afneemt en de workshops waaraan u gaat deelnemen.

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.
 


Aanmeldingsformulier

Met dit inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden voor workshops bij Stivako.

 

Cursus gegevens

Startdatum --
Einddatum --
Soort
Prijs
Duur opleiding
Locatie
 

Gegevens deelnemer

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  
  

Bedrijfsgegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening


Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en ons privacy beleid, ga je akkoord met de door jouw ingevoerde gegevens. Je krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Jouw aanvraag wordt verwerkt zodra je de link heeft aangeklikt.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden, ons privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar.