Informatiebeveiliging

Wist u dat 70% van alle incidenten rondom informatiebeveiliging ontstaan door mensen die simpele fouten maken? Wat als ook uw medewerkers deze fouten maken bij het bewerken en verrijken van informatie van uw klanten? Door nieuwe wetgeving is het aan te raden goed op de hoogte te zijn van de wettelijke eisen en de consequenties als er eens onverhoopt iets mis gaat.   Zo is er bijvoorbeeld een wettelijke meldplicht bij de Autoriteit Persoonsgegevens met stevige boetes als u zich niet aan de regels houdt.

Wij horen bijna dagelijks van onze relaties dat hun klanten eisen stellen: er moet zorgvuldig met hun informatie worden omgegaan. Adressenbestanden, marketing campagnes die niet mogen uitlekken, jaarverslagen, vertrouwelijke informatie, intellectueel eigendom. Uw klant geeft het aan u in bruikleen en moet op u kunnen vertrouwen. Dagelijkse zaken, zoals het werken met grote bestanden, het zorgen voor backups,, het snel en kosteneffectief web-to-print aanbieden,  wilt u veilig en met zekerheid kunnen doen. Uw mensen moeten een betrouwbare werkwijze hanteren en uw informatiesystemen moeten geschikt zijn voor de taak.

Daarom deze twee opleidingen:

Informatiebeveiliging-basisveiligheid

De opleiding informatiebeveiliging – basisveiligheid geeft u snel inzicht in de meest relevante taken, risico’s en maatregelen. U leert over de stappen die u moet zetten voor de wetgever en hoe u uw klant bedient. Daarnaast werkt u praktisch aan het terugdringen van de meest belangrijke risico’s. Lees meer...

Informatiebeveiliging – zekerheid

De opleiding informatiebeveiliging - zekerheid geeft u de kennis die u nodig heeft om een rol te vervullen in het werkveld security management. U leert welke zaken er praktisch geregeld moeten worden, maar ook over de wereld waarin u dit moet doen. Zo komen de eisen van wetgever en klant aan bod, en leert u leveranciers beheersen. Zo werkt de partner aan wie u werk uitbesteedt veiliger voor u, en biedt uw ICT-leverancier de juiste mate van ondersteuning.

De opleiding informatiebeveiliging – zekerheid is een goede verdieping op de opleiding informatie-basisveiligheid. Lees meer...

 

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.
 


Aanmeldingsformulier

Met dit inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden voor opleidingen en trainingen bij Stivako.

 

Cursus gegevens

Startdatum --
Einddatum --
Soort
Prijs
Duur opleiding
Locatie
 

Gegevens deelnemer

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  

Opleidingsgegevens


 

Bedrijfsgegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening


Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en ons privacy beleid, ga je akkoord met de door jouw ingevoerde gegevens. Je krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Jouw aanvraag wordt verwerkt zodra jij de link heeft aangeklikt.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden, ons privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar.