Directieseminar: Strategie

De vele maatschappelijke en technologische veranderingen en innovaties, doen de laatste jaren een groot beroep op de innovatiekracht van grafimedia bedrijven. Traditionele denkkaders en opvattingen moeten worden verlaten, om succesvol te kunnen blijven in een markt waarin klanten steeds veeleisender worden. De concurrentie komt vanuit vele hoeken en kwaliteit wordt als vanzelfsprekend beschouwd. Dat heeft gevolgen voor alle aspecten van de bedrijfsvoering. Heeft u  al een helder beeld van  uw toekomst?

Hoe pak je dat aan? Welke klanten heeft het bedrijf en wat nemen zij af? Hoe ziet de huidige markt er uit?

Dit kan je alleen doen of onder begeleiding van een adviseur in een individueel traject. Ook een mogelijkheid is een met andere ondernemers over de verschillende veranderingen en hun betekenis te praten. En deze kennis om te zetten in een persoonlijk plan voor jouw bedrijf. Waar sta je ten opzichte van jouw concurrenten in het ‘groeipad naar 2020’ op de drie velden van duurzaamheid?

Het directieseminar Strategie is gericht op kennisoverdracht en kennisuitwisseling. Door informatie te krijgen en te delen krijgt u handvatten waarmee u met de strategie en uw toekomst aan de gang kunt gaan.

Algemene informatie

Locatie: Amstelveen en regionaal
Tijd: 17.00-21.00 uur
Prijs: € 275,-